Kezdőoldalra ugráselőző oldalra ugrás


Napi csendességhez

figyelmükbe ajánljuk a maiige.hu oldalt, ahol nagyon életszerű tanácsokkal indítanak útnak minket minden nap. (mobil internetről is!)
www.maiige.hu


Webshopunk

a www.igesajandek.hu oldalon már beszerezheti ajándékait! Igés ajándékaink körét folyamatosan bővítjük, érdemes rendszeresen visszatérni!

Belépés próbawebshopunkba

Keresztény rendezvények

és gyülekezeti táborok szervezőinek, továbbá ajándéktárgy forgalmazók jelentkezését is várjuk, igényeikre egyedi ajánlattal készülünk!

Tekintse meg tájékoztatónkat!


Amiért érdemes...

2011-es Csillagpont ajándékait készíthettük el támogatóként

Támogatóként a Kiáltás az életért alapítvány ajándékait készíthettük el

Pasaréti gyülekezet 2012-es táborainak meghívóját készíthettük el


Ajánlásaink, letöltések

folyamatosan kerülnek fel oldalunkra. Nem csak mi frissítünk, hanem látogatóinkat is erre bíztatjuk: küldjenek anyagokat nekünk!

Ha van megosztható missziós anyaga: küldje el nekünk!

Közösségépítés

Közösségépítés

Az utóbbi időben több testvérrel beszélgettünk a gyülekezetek életében történt változásokról. Meglepő volt számomra, milyen sokan látják (természetesen sokféleképpen) azokat a változásokat, amelyek zajlanak gyülekezeteinkben. Amíg régen magától értetődött, hogy a perselybe dobni kell adományokat, amit majd a gyülekezet vezetése belátása szerint felhasznál, ma már sokkal szívesebben adományoznak a gyülekezeti tagok-akár nagy összegeket is- konkrét célokra. 2-3 generációval korábban természetes volt, hogy aki eljön a gyülekezetbe, rendelkezik bibliai alapismeretekkel, mert mindenki tanult hittant, ma viszont ez nem mondható el: sokan felnőttként hallanak Isten üzenetéről életükben először. Beszélhetünk az erkölcsi normák változásáról, a gyermekneveléssel kapcsolatos hozzáállás alapvető megújulásáról, a keresztényeket is körülvevő világ professzionális csábításáról- mindezek olyan változások, amire fel kell készülnünk, amikre reagálnunk kell. Alkalmazkodnunk kell, mert mindez egzisztenciálisan érinti gyülekezeteink tagjait. Alkalmazkodnunk kell, mert ez előfeltétele a gyülekezetek életképességének.

A nagyvárosok, és vidéki kisvárosok, falvak közti életvitelbeli eltérés soha nem látott különbségeket mutat, de nagy eltérés van egy lakótelepi, és egy kertvárosi gyülekezet között is- nincs tehát általános érvényű tanács, csak egy: tervezetten kell válaszolnunk az élet adta kihívásokra. Igényfelmérés, ötletelés, változtatás.

Nem fóruma ez az oldal a gyülekezetek mai kihívásainak és kérdéseinek megoldásának, de adhatunk néhány ötletet a lelki gondozók, keresztelt gyermekek patrónusai, és a gyülekezeti vezetők számára, hogy milyen eszközökkel tudják egy gyermektábor, egy csendeshét, egy evangelizációs hét üzenetét maradandóbbá tenni.

Az itt látható ajándéktárgyak már megrendelhetőek, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!