Kezdőoldalra ugráselőző oldalra ugrás


Napi csendességhez

figyelmükbe ajánljuk a maiige.hu oldalt, ahol nagyon életszerű tanácsokkal indítanak útnak minket minden nap. (mobil internetről is!)
www.maiige.hu


Webshopunk

a www.igesajandek.hu oldalon már beszerezheti ajándékait! Igés ajándékaink körét folyamatosan bővítjük, érdemes rendszeresen visszatérni!

Belépés próbawebshopunkba

Keresztény rendezvények

és gyülekezeti táborok szervezőinek, továbbá ajándéktárgy forgalmazók jelentkezését is várjuk, igényeikre egyedi ajánlattal készülünk!

Tekintse meg tájékoztatónkat!


Amiért érdemes...

2011-es Csillagpont ajándékait készíthettük el támogatóként

Támogatóként a Kiáltás az életért alapítvány ajándékait készíthettük el

Pasaréti gyülekezet 2012-es táborainak meghívóját készíthettük el


Ajánlásaink, letöltések

folyamatosan kerülnek fel oldalunkra. Nem csak mi frissítünk, hanem látogatóinkat is erre bíztatjuk: küldjenek anyagokat nekünk!

Ha van megosztható missziós anyaga: küldje el nekünk!

Ifjúsági munka

A gyermekmisszióhoz hasonlóan a fiatalok közt végzett gyülekezeti munka is odaszánt szívet, figyelmet és felkészülést igényel. Ahogy a gyerekekkel kapcsolatban már említettük, fontos, hogy jól alkalmazkodjunk az érettségi szintjükhöz.

A fiatalok esetében ez ugyanúgy igaz, azzal a kiegészítéssel, hogy ők sok esetben inkább a bennük lévő önállósodási igény, vagy épp a korra jellemző lázadás, egyéni útkeresés miatt nem könnyen válnak nyitottá a felnőttektől érkező üzenetre.
Éppen ezért lényeges, hogy a tinédzserek figyelmét mégiscsak megragadva, elgondolkoztassuk őket .
Ehhez azonban a számukra fontos témákat meg kell tudni ragadni, és fontos, hogy korosztályuk számára vonzó környezet kialakításával és közösségépítő játékok, érdekes elfoglaltságok keretében tegyük számukra kedvessé az Ige körül együtt töltött időt. Ha befogadnak bontakozó világukba, ha felnőttként megértjük azt, kinyitva az ő egyébként komoly kérdésekkel küszködő lelküket, sokkal eredményesebben juttathatjuk el hozzájuk a Legfontosabb Üzenetet.

Gondoljuk végig, mi az a tanács, amit jó lett volna ha megkaptunk volna 14-17 éves korunkban, és mondjuk el azt azzal a szeretettel, ami nem magát helyezi föléjük, nem erőszakos, hanem szelíden meg akarja kímélni őket nagy bukásoktól, komoly következményektől! Nagyon kevesen vagyunk felnőtt keresztények, akiknek ne lenne ilen üzenet a tarsolyunkban. Eközben pedig tudnunk kell: Isten sokszor más időzítéssel dolgozik, mint amit mi jónak látnánk- itt nincs helye sértődésnek.

Íme, egy kérdés elgondolkozásra: Tudjuk, milyen színeket szeretnek hordani mostanában a fiatalok? És vajon azokat a színeket tényleg nem alkalmazhatjuk ajándékainkon, vagy csak egyszerűen nem szoktunk hozzá? Vagy nem is akarunk hozzászokni? Bemutatunk néhány példát, hogy a kérdés érthető legyen.

Tényleg probléma, ha a kreativitásunkat alkalmazzuk, amikor ajándékozunk? Épp ellenkezőleg! Legyenek csak kreatívak, mi segítünk a megvalósításban!

Ha ötlete van, kérjük, küldjön egy e-mail-t, gondolkozzunk együtt!