Kezdőoldalra ugráselőző oldalra ugrás


Napi csendességhez

figyelmükbe ajánljuk a maiige.hu oldalt, ahol nagyon életszerű tanácsokkal indítanak útnak minket minden nap. (mobil internetről is!)
www.maiige.hu


Webshopunk

a www.igesajandek.hu oldalon már beszerezheti ajándékait! Igés ajándékaink körét folyamatosan bővítjük, érdemes rendszeresen visszatérni!

Belépés próbawebshopunkba

Keresztény rendezvények

és gyülekezeti táborok szervezőinek, továbbá ajándéktárgy forgalmazók jelentkezését is várjuk, igényeikre egyedi ajánlattal készülünk!

Tekintse meg tájékoztatónkat!


Amiért érdemes...

2011-es Csillagpont ajándékait készíthettük el támogatóként

Támogatóként a Kiáltás az életért alapítvány ajándékait készíthettük el

Pasaréti gyülekezet 2012-es táborainak meghívóját készíthettük el


Ajánlásaink, letöltések

folyamatosan kerülnek fel oldalunkra. Nem csak mi frissítünk, hanem látogatóinkat is erre bíztatjuk: küldjenek anyagokat nekünk!

Ha van megosztható missziós anyaga: küldje el nekünk!

Gyermekmisszió

Amikor a gyerekek közötti missziós munkára készülünk, nem hagyhatjuk figyelmen kívül a gyermeki lélek működésének sajátságait. Minden életkorban más ragad meg egy gyermeket, más típusú kérdései vannak, más foglalkoztatja.

Amíg egy 4-5 éves gyerek élmények alapján rögzíti tanultakat, egy 8 éves már tudatosan is memorizálja, és kétirányú kommunikációra van szüksége. Miért kell nekünk alakulnunk a gyermeki működéshez? Egyszerűen azért, mert ő nem tud alakulni a felnőtti viselkedéshez. Nem tud függetlenné válni életkorától, hiszen a fejlődés lépcsőszerűen halad előre minden gyerek életében: tanulás és érés követik egymást, ki nem hagyható lépcsőfokokkal. Mit jelent ez? Hiába van egy jó fejű gyerekünk, aki képes 5 éves korában a második osztályos tananyag megtanulására, érettségét tekintve kortársaival egy szinten lesz.

A másik lényeges szempont, ami miatt tudatosan kell készülnünk a gyerekekkel való munkára, az, hogy a világi szakemberek nagyon felkészültek e téren. A mesék, reklámok és újságok célzottan, korcsoport szerint kínálják tartalmukat és üzenetüket, mély benyomást gyakorolva gyermekeinkre.

Ne feledjük, gyermekünk nem tud felnőttként válogatni és tartalmat szűrni, reflex-szerűen reagál a korcsoportot célzó üzenetekre, hiába várjuk el, hogy válassza a helyes tanítást!

Ebben konkrét iránymutatást is szeretnénk a későbbiekben adni szakemberek bevonásával, addig viszont lehetőséget biztosítunk különböző korosztályok számára missziós anyagok letöltésére, illetve közzétételére is.

Természetesen -nyár végén induló- webshopunkban az ajándékkínálatunk részét is képezi a gyermekek számára tervezett ajándékok sora.

Addig is -türelmüket előre megköszönve- néhány ötletet és letölthető anyagot hadd tegyünk itt közzé!

Az itt látható ajándéktárgyak már megrendelhetőek, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!